Domeinnaam kopen?

Heb je interesse in één of meerdere domeinnamen? Eventueel met een leuke bijpassende website? Het is allemaal mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden door onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Alvast bedankt!

Online succes begint met een domeinnaam

Ook voor goede en aansprekende domeinnamen ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb een portefeuille van 1000+ domeinnamen in de afgelopen jaren verzameld en vastgelegd met de intentie om daar later iets mee te doen. En natuurlijk ook om te voorkomen dat een ander met de namen vandoor gaat. (Met het internet is het namelijk ook zo dat wanneer jij kansen ziet en daar niets mee doet, het vroeg of laat door een ander wordt ontdekt die daar wél wat mee doet.

Want het vinden van goede domeinnamen wordt steeds moeilijker. Bijna elk woord of zelfs een letter die je kunt bedenken is bezet. Probeer maar een keer als een soort test om een domeinnaam te vinden waarvan jij denkt dat het een mooie naam is voor jouw (blog) website of webshop. Grote kans dat je die naam kunt vergeten.

Domeinnamen als investering

Er zijn grofweg 2 type mensen die domeinnamen vastleggen; particulieren of investeerders. Als particulier een naam registreren voor je eigen website en als investeerder zoveel mogelijk goede domeinnamen registreren met als doel om het later voor meer geld te kunnen verkopen. Voor de handel dus.

Want als je een goede domeinnaam hebt en een particulier of bedrijf wil die naam hebben, dan kun je daar een leuk bedragje voor krijgen. Er zijn voorbeelden in het verleden van miljoenen euro’s die sommige domeinnamen hebben opgeleverd. Maar dat komt heel weinig voor. Het gaat meestal gemiddeld om een paar honderd euro tot een paar duizend. Het ligt echt aan de waarde van de naam. En bovendien zijn de meeste TOP domeinnamen al jaren geleden weg.

Er is in ieder geval een levendige handel in domeinnamen. Ze kosten vaak ook maar een paar euro om de naam te kunnen registreren plus nog jaarlijks een bepaald bedrag zolang je de naam vasthoudt. Je kan de naam dus verliezen wanneer je de jaarlijkse kosten niet betaald. Gemiddeld ongeveer €20 per jaar betaal je voor één naam. De jaarlijkse kosten kunnen per provider nog weleens verschillen.

Maar anyway, ik heb dus ook wat aardig domeinnamen ter beschikking die eventueel ook los te koop zijn.
Het meest waarschijnlijke zullen de domeinnamen aan een site gekoppeld worden voor commerciële doeleinden.
Als ik een website voor mezelf wil maken om er geld mee te verdienen wil ik ook een goede domeinnaam hebben. Voor een online marketeer is het niet meer dan logischn dat je eerst gaat zoeken naar een goede domeinnaam. Online succes begint immers met een goede domeinnaam. Een domeinnaam moet ook meteen kunnen zeggen wat voor site het is. Daar begint voor de meeste al de keuze om wel of niet op je site te klikken.

Zoals de naam van deze site; koopeeninkomen.nl. Dat zegt toch ook meteen wat voor site het is en waar het over gaat etc.
Als je dus een website wilt puur voor de inkomsten, dan krijg je dus een website met één van de domeinnamen die ik al heb geregistreerd. Hierbij dus nogmaals de bevestiging dat ik websites lever die ik ook voor mezelf zou maken. Met mijn ideeën, kennis en ervaring. Daarom kan ik dus de garantie geven dat de websites geld zullen opleveren. Inclusief begeleiding etc. Je krijgt van mij dus topservice en topkwaliteit 

En deze vorm van topservice kan ik ook alleen geven door een beperkt aantal opdrachten aan te nemen. Laat ik zeggen bij max ongeveer 10 opdrachten. Dus ongeveer 10 personen met een website zal ik actief begeleiden.
Meer is natuurlijk ook mogelijk. Maar liever niet.

Geen massaproduct

En waarom ik daartoe heb besloten is om de simpelste reden dat ik het aantal opdrachten wel beperkt moet houden om de topservice zo te kunnen garanderen. Met meer opdrachten zou dat in principe wel kunnen maar dat wil ik bewust niet. Het is daarnaast ook geen massaproduct wat ik probeer te verkopen. Een verkoper die webshop cursussen verkoopt zonder verdere begeleiding zoals ik de voorbeeld had aangehaald over een internetmarketeer die vooral via YouTube zoveel mogelijk van zijn website cursussen aan de man probeert te slijten heeft een duidelijke massaproduct gecreëerd en gaat voor maximale sales. Daaruit kun je trouwens ook afleiden dat niet iedereen dezelfde service kan krijgen. Dat gaat gewoon niet.

In mijn geval zou ik dan veel klanten moeten begeleiden wat automatisch ook veel ten koste gaat van de kwaliteit én tijd!

Dat laatste heb ik geweten ook. In de begintijd toen ik pas was begonnen en m’n eerste websites had gebouwd, hield ik geen rekening met de tijd en werkte als een gek. Ik runde destijds 3 a 4 webshops tegelijk met de overtuiging dat één van de webshops gaat winnen. De webshop met de beste omzetresultaten. Ik dacht laat ik 3 tot 4 webshops inzetten en één van de 3 tot 4 webshops zal moeten winnen zoals bij een paardenrace gokspel. Is natuurlijk niet slecht bedacht. Naar mijn mening niet meer dan logisch eigenlijk als je zo kan denken. Of het zou met alle vier de webshops niet goedkomen. Maar als dat het geval is, dan heb je niet goed je huiswerk gedaan. Ik bedoel marktonderzoek. Dat moet je altijd eerst doen voordat je aan een webshop begint. Hoe goed je dat hebt gedaan hoe beter je gaat verdienen. Je moet eerst op de hoogte zijun van de markt voordat jij met je product de markt op gaat. Ook hartstikke normaal toch? Klinkt niet meer dan logisch!

Maar goed, dat even terzijde. Ik had het over de tijd die je beschikbaar hebt om je klanten/cursisten zo goed mogelijk te begeleiden met hun gekochte website. Om de topservice te kunnen garanderen zul je dus met een beperkt aantal ‘cursisten’ moeten werken. Eigenlijk is het dan; hoe kleiner de groep hoe beter de begeleiding.

 

Wil je een voorbeeld zien van een kant-en-klare webshop en een Affiliate Website? Meld je dan hieronder aan en ik zal mijn best doen om binnen 24 uur te reageren.

(ook indien je meer informatie wilt of voor algemene vragen kun je me een berichtje sturen)