Hallo

Ik ben Jamal, een online business EXPERT

die nu al meer dan 6 jaar fulltime bezig is met online geld verdienen.

En hoewel de inkomsten vanaf de eerste dag tot op heden 100% volledig uit de online business kwamen, heb ik dit eigenlijk nooit als werk gezien. Al roep ik dat soms wel.

Verslaving/Hobby/Droom/Energiebooster

Maar dat is dan meer om aan mijn omgeving duidelijk te maken dat ik bezig ben en dus niet beschikbaar ben of niet gestoord wil worden, zodat ik in alle rust en volledige concentratie kan genieten van mijn ‘Verslaving/Hobby/Droom/Energiebooster’ of hoe je het ook kan noemen. Zoals je dus ziet komt het woord ‘werk’ niet in voor. Iets wat je met heel veel plezier doet kun je niet als werk zien vind ik.

Maar goed, om een lang verhaal kort te maken: de jarenlange Verslaving/Hobby/Droom/Energiebooster heeft mij ontwikkeld tot een Online Business Expert!

En al die kennis en ervaring kun jij nu kopen. Hoe mooi is dat?!

Je staat er niet alleen voor

En het mooie hieraan en als één van de weinige aanbieders, is dat je bij mij geen cursus of een één of andere training hoeft te kopen over hoe je een webshop moet bouwen en aan je lot wordt overgelaten. 

Zo van: bedankt voor het geld, hier heb je alle kennis en informatie om je eigen website te maken. Veel succes ermee! En zet hem op hé! Je kan het!

Dit is vaak het geval wanneer je op internet een cursus ‘eigen webshop’ koopt van een ‘Online Business Expert’. Na aankoop wordt je aan je lot overgelaten en mag je het allemaal zelf uitzoeken. Alleen een enkeling slaagt erin om met de gekochte kennis en informatie geheel zelfstandig en zonder hulp een website online en operationeel te krijgen.

Voor de meeste ‘cursisten’ lukt dat niet en die komen dus bedrogen uit. Op het internet vind je genoeg klachten van boze en teleurgestelde klanten. En waarom dat bijna nooit tot rechtszaken etc leidt, is omdat in de kleine lettertjes staat dat alle info op de website en filmpjes slechts ter indicatie is en het succes niet voor iedereen te realiseren is. Dat het in potentie mogelijk is en afhankelijk van de inzet van de cursist is enzovoort. Dat zijn de voorwaarden en dien je ook mee akkoord te gaan vóór de aankoop. Plus dat is ook wat telt qua juridisch. Het is gewoon puur misleiding maar dan op een sluwe manier. Want je hoort of leest twee verhalen. Het mooie verhaal van de verteller en de werkelijke verhaal van de kleine lettertjes.

De verkopers van dit soort cursussen beweren vaak dat je begeleiding krijgt bij de oprichting van je website, maar dat is niet altijd het geval. Dat doen ze alleen bij een aantal cursisten zodat ze daar een review van kunnen plaatsen op hun site met de bedoeling nog meer klanten aan te trekken. Jammer genoeg komen de meeste ‘cursisten’ van een koude kermis thuis.

Zodra het geld in the pocket zit kennen ze je niet meer.

Miljoenen inkomsten

Ook ik had er voor kunnen kiezen om op deze manier geld te verdienen. Want dat het zéér lucratief is weet elke Internetmarketeer. In relatief korte tijd kun je miljonair zijn. Mits je daar een agressieve marketingcampagne op loslaat.

Zoals de bekende Online Marketeer Ria Juan. Je kent hem denk ik wel. Waarschijnlijk is hij ook nog genomineerd tot meest irritante reclame van destijds.

Irritant was hij zeker! Hij kwam om de haverklap voorbij als je een filmpje wilde bekijken. Nou die gozer verkocht voor €999.- een cursus winkel starten op bol.com. Dus niet eens een cursus hoe je een eigen webshop maakt, maar alleen hoe je een online winkel kunt opzetten op Bol.com.

En dat is nogal een verschil kan ik je zeggen. Voor het gevraagde bedrag van €999.- kreeg je dus informatie en kennis om je eigen online winkel bij Bol.com te starten.

Dat was dus zijn product. Gooi daar een agressieve marketingcampagne tegenaan zoals hij dat ook heeft gedaan en de saldo van je bankrekening schiet door het plafond. Dat is puur online geld verdienen én ook nog eens op de automatische piloot! Want het enige wat je hoeft te doen zijn promotiefilmpjes maken en advertentieruimte inkopen op YouTube. Daarna kan het geld 24/7 binnenstromen.

Dit soort cursussen  maken en verkopen kun je ook alleen doen als je kennis en ervaring hebt met online geld verdienen. Dat doen ook de meeste internetmarketeers na een tijd eerst zelf geld te hebben verdiend. En bij internetmarketing is het altijd zo dat hoe meer kennis en ervaring je hebt met online geld verdienen, hoe meer geld je kan verdienen. En als kers op de taart zorgt de hoeveelheid kennis en marketing ervaring dat je de online inkomsten volledig kunt automatiseren! Dat betekent letterlijk geld verdienen op de automatische piloot.

Precies zoals het staat geschreven; het geld komt automatisch binnen terwijl jij op dat moment iets anders aan het doen was. Bijvoorbeeld aan het sporten, wandelen, eten enzovoort. Maar lees aub goed hoe ik het heb uitgelegd: enkel de hoeveelheid internetmarketing kennis én ervaring kan dit mogelijk maken. Ik heb die kennis en ervaring uiteraard ook en de websites die ik verkoop hebben dat in potentie ook. En let op: ik zeg in potentie en hoop niet dat je dat verward met mijn beloftes van online geld verdienen met garantie. Ik heb verkoop dus alleen websites waar je gegarandeerd online geld mee kunt verdienen, en niet ook nog eens op de automatische piloot. Daar dien je zelf voor te zorgen en is met een website van mij te realiseren. Daarom zeg ik ook de websites die ik bied zijn in potentie ook geschikt voor geld verdienen op de automatische piloot.

Je moet weten dat geld verdienen met een website op de automatische piloot volledig te maken heeft met jouw marketingstrategie. En dat houdt in dat je actieve promotie moet maken om geld te verdienen met je website op de automatische piloot. Daar is jouw marketingstrategie het allerbelangrijkste onderdeel van. Daar begint het automatische geld verdienen al. De advertentie zal het eerste werk voor jou doen. Dat is in de praktijk gewoon simpel: een internetgebruiker ziet een advertentie van jou, raakt geïnteresseerd, klikt erop, komt op jouw site, ziet al jouw aanbod, is nog steeds geïnteresseerd en besluit te kopen. Eindstand: je hebt geld verdiend geheel op de automatische piloot. Jij was in die tijd met andere dingen bezig en krijgt alleen een melding van een bestelling door een klant in je mailbox of mits ingesteld ook in je sms inbox.

En belangrijk: vergeet niet dat het alleen voor 100% automatisch is als je verder ook niks hoeft op te sturen of iets van een klantenservice hoeft te doen. Dat kan dus alleen bij een Affiliate of dropshipping website. Indien het een website is waarbij jij zelf de bestelling dient te verzenden en ook de klantenservice moet doen etc, dan is er natuurlijk geen sprake van 100% op de automatische piloot geld verdienen. Maar dan nog steeds is dat een fijne manier van geld verdienen als je alleen voor de verzending moet zorgen. Je kan bij wijze de hele dag niks doen of gewoon iets anders en om 16:30 bijvoorbeeld begin je met het inpakken van de bestellingen zodat je de pakketjes op tijd kunt afleveren bij een pakket punt van een verzendbedrijf. Postnl of DHL bijvoorbeeld. Dat ligt eraan waar jij het liefst je pakketjes wilt laten verzenden. Ik zou gewoon Postnl doen. Een prima bedrijf. 

Jia Ruan bijvoorbeeld was geloof ik 2/3 jaar bezig toen hij had besloten om vol gas Online geld te verdienen met de verkoop van de website cursussen. En ik ben al meer dan 6 jaar bezig, dus dan weet je al genoeg hoeveel kennis ik bezit met online geld verdienen.

Maar zoals ik al zei, het is deels geld verdienen op een vieze manier. Je geeft mensen veel hoop en motivatie om vervolgens na betaling ze als een baksteen te laten vallen. Daar begin ik dus niet aan.

Van leugens verkopen word je niet gelukkig. In plaats van mijn kennis en ervaring op het gebied van online geld verdienen uitbuiten en misbruiken stop ik al die kennis en ervaring in een kant en klare website met actieve na begeleiding die je kan overnemen.

Een website verkopen die ik ook voor mijzelf zou maken met de intentie om er geld mee te verdienen geeft mij meer voldoening en een goed gevoel. Daar kan ik ook 100% achter staan.  

Mijn missie is om mensen te laten zien dat een droomleven online te vinden is en dus binnen handbereik is. Letterlijk binnen handbereik. Want met je vingers kun je de hele wereld bedienen!

Jamal Freshko in het nieuws

Wil je een voorbeeld zien van een kant-en-klare webshop of een Affiliate Website? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie van mij.

(ook indien je meer informatie wilt of voor algemene vragen kun je me een berichtje sturen)

Geldt dit ook voor jou?