Prijzen

Gezien de werkzaamheden meer uit maatwerk bestaat, is het lastig om de prijzen vooraf te bepalen. Wel voor sommige websites zoals een Affiliate website of een blog website kan ik een prijs noemen. Stuur me een mailtje voor de prijzen of gewoon voor meer informatie. Dat kan naar info@koopeeninkomen.nl of vul de contactformulier in op de contactpagina.

Voor de prijzen van de overige websites hangt dat grotendeels af van je wensen:

  • Wil je bijvoorbeeld dat ik een website of webshop voor je maak die volledig en compleet is afgestemd naar jouw wensen? Dus met je eigen idee, plan etc?
  • Of wil je ook een compleet nieuwe website of webshop laten maken maar dan volledig gebaseerd met mijn advies, ideeën etc?
  • Wil je een normale site, een blog site, een Affiliate Marketing site, een webshop of een Bol.com winkel bijvoorbeeld?
  • Of misschien weet je nog niet precies wat voor site je wilt als het maar geld oplevert.
  • En wil je dan zo snel mogelijk een website hebben om er zo snel mogelijk geld mee te kunnen verdienen of heeft het geen haast?

Zodra alles duidelijk is kunnen we het over de prijs hebben.

Één ding wil ik hierover alvast gezegd hebben en naar mijn mening ook super belangrijk om te onthouden. Namelijk:

Wat de prijs ook mag zijn voor één van de websites, wat je ervoor terugkrijgt is vele malen waardevoller dan wat je er uiteindelijk voor zal betalen. Al zou het bijvoorbeeld €10K zijn voor een website. Ik kan je alvast geruststellen dat ik niet zoveel zal vragen voor een website 😅 komt ook lang niet in de buurt van dat bedrag. Gewoon bij wijze van. Ik kan je verzekeren dat het een betaalbaar bedrag wordt.

Ik wil je alleen even duidelijk meegeven dat elk redelijke bedrag die het uiteindelijk gaat kosten niets vergeleken is met wat jij ervoor terugkrijgt. Laten we nogmaals die €10K erbij halen. Stel dat je €10.000 zou betalen voor een website van mij, dan durf ik gerust te zeggen dat het nog steeds je beste investering ooit zal zijn. Want het is natuurlijk een investering. Ik gebruik ook liever het woord ‘investeren’ ipv ‘kopen’. Je investeert een bedrag en daar krijg jij meer geld voor terug. Daarom heb ik ook gekozen voor de website naam ‘koopeeninkomen.nl als domeinnaam. Je koopt ook letterlijk een inkomen. Ik verkoop websites waar je een inkomen uit kunt halen.

Dus voor een eenmalig bedrag krijg jij terugkerende inkomsten voor terug. Gegarandeerd zelfs. Dat kan ik garanderen omdat ik dat al jaren doe en ondertussen mijn specialisatie is geworden. Ik kan van niks een website creëren waar geld uit komt. Wat ik doe is gewoon inkomstenbronnen creëren. Dat is feitelijk gezien mijn werk. Wie een webshop maakt heeft als hoofdtaak ervoor zorgen dat de site een inkomstenbron wordt. Dat is zijn belangrijkste taak. En dat bied ik nu te koop aan. Als je nu even gaat nadenken wat jij allemaal moet doen om zelf een site te maken zodat je er geld mee kan verdienen zal je direct stoppen met nadenken. Met een gemiddelde mindset als de meeste mensen hebben weet ik al wat je zal denken. Namelijk kansloos en zelfs onmogelijk zal je denken. Terwijl dat natuurlijk niet zo is. Niks is onmogelijk en iedereen kan het.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat het jou heel wat tijd en energie zal kosten om uiteindelijk een site te krijgen zodat je er geld mee kan verdienen. Maar nu je mij hebt ontdekt kun je dat nu gewoon kopen. Om maar nogmaals de waarde te benadrukken van zo’n site.
En wat te denken van de topservice die je zal krijgen na je investering.
Ik blijf je begeleiden en steunen om van de site een succes te maken én te behouden. Totdat je weet hoe je de site kunt beheren. Je gaat leren hoe je nieuwe producten op je site plaatst verwijderd, teksten toevoegen, aanpassen etc. Gewoon alles. En ook maanden later of zelfs jaren later kun je altijd vragen aan mij stellen etc. Het kan een lange termijn relatie worden. Ik ben gewoon hier en loop niet weg. Dat jaren contact zal waarschijnlijk niet eens nodig zijn, want na verloop van tijd zal je in staat zijn om je site volledig zelfstandig te kunnen runnen. Dan heb je mij niet meer nodig. En als je het goed doet zal je ook in staat zijn om één of meerdere websites zelf te kunnen maken. Je zal het superleuk vinden en gaat je er meer in verdiepen als het goed is.

En nu ik het over het plezier heb:

Voor een eenmalige bedrag koop je niet alleen een website, maar ook heel veel plezier, vrijheid, tijd en noem maar op!
Gewoon een compleet nieuw leven. Voor sommige is dit zelfs een droom leven. De voordelen voor een eigen webshop is ongelooflijk. Je kan werken waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft geen verantwoording meer af te leggen aan je baas. Je bent je eigen baas!
Ben je niet op de laptop, dan kan je het prima ook met je telefoon runnen.
Zo vaak ging ik de deur uit naar de stad of een andere stad om gewoon even te wandelen en met m’n telefoon bezig. Dan even ergens stoppen om wat te drinken of te eten. En ondertussen op m’n telefoon aan het ‘werk’.

Als ik eraan terugdenk waren dat super gelukkige tijden. Nog steeds natuurlijk. Maar nu wel iets anders omdat het nu heel normaal e en vanzelfsprekend is geworden. Ben er al lang gewend aan geraakt en dat voelt toch net iets anders als in het begin en/of halverwege. Iets minder alleen, maar ben nog steeds super gelukkig met dit werk/Hobby/droom etc. En heb hier natuurlijk bewust voor gekozen. Het begon met te kijken naar welk soort werk laat mij geld verdienen op een makkelijke manier en waarbij ik veel vrijheid heb. Dan kom je al heel snel uit op een Online Onderneming. Webshops in eerste instantie. En daarna ontdek je meer manieren met online geld verdienen zoals Affiliate marketing etc. En toen begon mijn reis naar vrijheid.
Daar zal ik later meer over vertellen.

Ik wil nog één ding kwijt over de voordelen van het hebben van een online business:

Wat dacht je nog van de gezondheidsvoordelen  die het met zich mee brengt door het plezier en gelukkig zijn die je van het ‘werk’ervaart. Het is algemeen bekend dat werken met plezier en waar je gelukkig van wordt geluksstofjes aanmaakt in je lichaam. Het is gewoon puur het tegenovergestelde wat je van stress krijgt. Stressvol werk. Of gewoon werk wat je niet met plezier doet. Je schrikt van de officiële cijfers over mensen die niet met plezier werken. Ik ben even vergeten hoeveel dat er zijn, maar dat het een hele boel mensen zijn kan ik je wel vertellen. Als ik het over mezelf moet hebben weet ik hoe dat voelt om zonder plezier te moeten werken. Ik kan daar absoluut niet tegen. Word er echt dood en doodongelukkig van. Heb het in het verleden een paar keer geprobeerd. Lang geleden. Op m’n 18e als het goed is voor het eerst. Ik moest dozen sjouwen. Nou, heb dat een paar uur volgehouden en daarna gewoon weggelopen in de lunchpauze. Ik moest 07:00 beginnen en was om 12:00 vertrokken. Dat wilde ik echt niet nog een paar uur afmaken. Verschrikkelijk was dat!

En daarna later nog 2 of 3x bij andere werkgevers geprobeerd en werd natuurlijk ook niks. Het was voor mij al snel duidelijk geworden dat werken zonder plezier of gewoon met tegenzin daar niet aan moet beginnen. Jaren later ben ik uiteindelijk begonnen met leren over het maken en runnen van websites etc. Wat er intussen in die jaren is gebeurd zal ik later vertellen. Denk in een aparte blog. Dat waren ook bijzondere jaren.

Maar goed, gelukkig heb ik uiteindelijk gekozen voor werk waar ik gelukkig van wordt en wat een enorme positieve effect op je gezondheid heeft. Ik kan dus iedereen op het hart drukken dat geld verdienen via het internet een prachtig leven is. Die zogenaamde goeroes die je steeds vaker voorbij ziet komen op het internet over het prachtige en mooie leven als Online Business eigenaar is echt waar. Maar wel ik wil er toch een kanttekening bij maken. Dat prachtige leventje is alleen mogelijk voor de doorzetters én niet zo makkelijk te bereiken zoals ze dat overbrengen. Ze proberen je focus vooral te sturen op het mooie kant van zo’n leven met maar één doel: zoveel mogelijk van hun cursussen te verkopen. En daarna gebeurt er wat ik hier op de site al heb gezegd: na aanschaf van de cursus mag je het in de meeste gevallen allemaal zelf uitzoeken. Terwijl de oprichting van een eigen site voor de meeste kopers in de begeleiding van een coach zit. Een soort mentor ook. Daar hangt de oprichting van je site af en laat staan het succes. Alleen een aantal kopers krijgt daadwerkelijk begeleiding puur voor de reviews die de verkopers nodig hebben om zo meer klanten aan te trekken.

 

Wil je een voorbeeld zien van een kant-en-klare webshop of een Affiliate Website? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie van mij.

(ook indien je meer informatie wilt of voor algemene vragen kun je me een berichtje sturen)